Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii
Răspunsuri despre prietenie
De câte ori pe săptămână e indicat să mergi la sală? (1 răspuns)
Depinde de timp, bani şi dorinţă. Dacă vrei performanţă, de câte ori îţi spune antrenorul, dacă vrei doar sănătate personală de două ori, consider eu. Pentru sănătate şi energie este recomandat să mergi o dată pe săptămână, neapărat, la înot şi o dată pe săptămână la o sală de gimnastică. Neapărat însă sâmbăta sau duminica o excursie în natură, excursie de o zi, şi neapărat cu câţiva prieteni.
răspuns dat de Ioan Zah pe 6 august 2017
Mai multe răspunsuri despre finanţe, sănătate, sport...
Dacă s-ar dovedi că nu există Dumnezeu, ce s-ar schimba? (10 răspunsuri)
Încet, încet am ajuns ca în jurul vârstei de 30 ani să am convingerea personală că o creatură numită Dumnezeu nu există. Cu alte cuvinte, în terminologia bisericească am devenit ateu. [Tot textul...]
răspuns dat de Ioan Zah pe 3 aprilie 2017
Mai multe răspunsuri despre ateism, căsătorie, creştinism, dragoste, filozofie, limbi, religie...
De ce ne-a creat Dumnezeu? (3 răspunsuri)
Ca să trăieşti! Şi pentru voia lui, că ne iubeşte. [Tot textul...]
răspuns dat de Silviu pe 19 martie 2017
Mai multe răspunsuri despre dragoste, religie, spiritualitate, viaţă...
Cum aş putea studia engleza? (2 răspunsuri)
Eu am învăţat engleza şi italiana în şcoala generală (italiana în liceu). Iar apoi franceza, spaniola şi portugheza de unul singur, cu nişte cărţi gen "Învăţaţi limba ... fără profesor", pentru a mă putea înţelege cu prietenii de pe feisbuc. Cu rusa şi germana mi-e ceva mai greu...
răspuns dat de Dinu Desculţ pe 31 octombrie 2016
Mai multe răspunsuri despre educaţie, engleză, Spania...
În ce măsură oamenii sunt afectaţi de depresie şi care sunt metodele necesare pentru a o ameliora sau trata? (4 răspunsuri)
Boala trece deseori nediagnosticată, pentru că simptomele sunt greu de observat, iar alteori pentru că bolnavii nu vor să ceară ajutor, de teamă că vor fi stigmatizaţi şi consideraţi nebuni. [Tot textul...]
răspuns dat de monica pe 29 august 2016
Mai multe răspunsuri despre anatomie, ateism, bere, biologie, chimie, creştinism, educaţie, finanţe, logică, psihologie, religie, sănătate, spiritualitate, umor, viaţă...
Singurătatea este o "boală" sau un destin al unor oameni? (4 răspunsuri)
Singurătatea e cea mai bună prietenă a mea. Mă folosesc de ea ori de câte ori am nevoie, dar ei nu-i dau voie să se folosească de mine, niciodată. Deci: a fi singur este alegerea noastră! Aşa că nu este o boală şi nici Destin. Scriitorii şi Poeţii simt deseori nevoia de a fi singuri, dar o fac de plăcere şi pentru plăcerea scrisului. După mine, în singurătate, găseşti liniştea interioară, necesară pentru a te conecta la Spiritul Universal: Creatorul tuturor celor văzute şi nevăzute!!!
răspuns dat de Aneta Timplaru pe 31 iulie 2016
Mai multe răspunsuri despre filozofie, literatură, sănătate...
Care sunt cauzele apariţiei prietenului imaginar la copii? (3 răspunsuri)
Dacă în planul real există o perioadă când nicio persoană însufleţită nu corespunde cerinţelor şi nevoilor, dorinţelor copiiilor poate să apară acest prieten imagina. Când suntem maturi ne retragem în lumea cărţilor, a viselor, filmelor, jurnalelor intime şi nu cred că aşa primim eticheta de "halucinaţii".
răspuns dat de Vera Serbanoiu pe 7 iulie 2016
Mai multe răspunsuri despre copilărie, film, psihologie...
Care sunt cauzele apariţiei prietenului imaginar la copii? (3 răspunsuri)
Eu cred că un copil care are un prieten imaginar suferă de o dublare a realitaţii lui interioare, dublare determinată de incoerenţa gândirii nu imature, ci prea uşor de convins. Să transferi afecţiunea asupra jucăriilor, copil fiind, e doar expresia creării unui scenariu de joc, pe când a avea prieteni imaginari e puţin halucinant!
răspuns dat de Mihaela Neculcea pe 7 iulie 2016
Mai multe răspunsuri despre copilărie, jocuri, psihologie...
Cum ajuţi un coleg sau prieten în perioada de doliu? (1 răspuns)
Îţi ajuţi prietenul în aceea perioadă de doliu nu agasându-l, ci oferindu-i susţinere sufletească.
răspuns dat de Betty Marcovici pe 25 mai 2016
Mai multe răspunsuri despre psihologie...
Ce poţi face în prezent, fără un rezultat vizibil imediat, dar pentru care să-ţi mulţumeşti peste ani? (3 răspunsuri)
Un prieten.
răspuns dat de Yorick pe 4 mai 2016
Mai multe răspunsuri despre viaţă...
<< < Pagina 1 >
Important: Omnipedia oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze în scop informativ. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi, nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte. Pentru chestiuni medicale, legale, financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile, este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere, înainte de luarea unor decizii. Opiniile exprimate pe acest site aparţin celor care le-au scris.