Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii
Oţet
Întrebări
Cum apar musculiţele de oţet? (fără răspuns)
întrebare pusă de Anamaria-Elena Popa pe 17 august 2015
Răspunsuri
Ce se poate face pentru ca florile puse în apă să reziste mai mult? (2 răspunsuri)
Adesea, trucurile băbeşti sunt şi cele mai bune, pentru că se bazează şi pe ceva ştiinţă. Iată-le pe cele mai populare dintre ele: [Tot textul...]
răspuns dat de exotikqa pe 25 august 2015
Mai multe răspunsuri despre flori, plante, ştiinţe, viaţă...
Cu ce se poate curăţa rugina de pe haine? (3 răspunsuri)
Se înmoaie în apă caldă cu săpun sau oţet şi se tamponează cu acid citric. După mai multe tamponări se clătesc cu apă caldă din abundenţă. Dacă această metodă nu va funcţiona, poţi să scufunzi timp de 30 de minute părţile afectate într-un recipient cu lapte crud, le întinzi la soare circa o oră şi-apoi le bagi imediat în maşina de spălat.
răspuns dat de Eu pe 9 iulie 2015
Mai multe răspunsuri despre curăţenie...
Care este cantitatea optimă de miere de albine ce trebuie consumată zilnic şi la ce ajută? (1 răspuns)
Dacă vorbim despre un consum zilnic, mierea crudă (adică nefiartă şi care se obţine direct de la producător) este un bun îndulcitor şi ajută la menţinerea glicemiei în limite normale. Părerile specialiştilor sunt totuşi împărţite. Unii susţin că acest efect este un mit şi susţin că mierea îngraşă. Totuşi, pentru că este un aliment neprocesat industrial, nu se compară cu zahărul. Deşi are mai multe calorii, totuşi eliberarea în sănge se face treptat (nu este rapidă ca la zahăr), ceea ce ajută la păstrarea glicemiei în limitele normale. [Tot textul...]
răspuns dat de Daniela Zaharia pe 25 martie 2015
Mai multe răspunsuri despre albine, gastronomie, mere, miere, zahăr...
Informaţii
Acizii din oţetul de mere sunt cei responsabili pentru efectul de eliminare a toxinelor din intestine.
informaţie furnizată de Micheleflowerbomb pe 1 decembrie 2016
Mai multe informaţii despre mere...
Oţetul se păstrează oricât, atâta vreme cât sticla nu este deschisă. Nici atunci nu se va strica, ci doar se va evapora.
informaţie furnizată de Micheleflowerbomb pe 27 noiembrie 2014
Perlele naturale se topesc în oţet (deoarece sunt făcute din carbonat de calciu).
informaţie furnizată de Lucian Velea pe 16 august 2014
Mai multe informaţii despre chimie...
Important: Omnipedia oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze în scop informativ. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi, nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte. Pentru chestiuni medicale, legale, financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile, este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere, înainte de luarea unor decizii. Opiniile exprimate pe acest site aparţin celor care le-au scris.