Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii
Astronomie
Întrebări
Cum au apărut stelele? (2 răspunsuri)
întrebare pusă de Anamaria-Elena Popa pe 6 februarie 2016
Din ce cauză licăresc stelele? (fără răspuns)
întrebare pusă de Anamaria-Elena Popa pe 28 mai 2015
Suntem singuri în univers? (3 răspunsuri)
întrebare pusă de Mihai2006 pe 23 noiembrie 2014
Mai multe întrebări despre viaţă...
Răspunsuri
Este vorba de ceasul cosmic, metabolic, dacă am trăi cu o viteză apropiată de cea a luminii am aduce în ecuație cele 2 necunosscute: spațiul și timpul. Einstein a făcut-o.
răspuns dat de valeriu pe 20 iunie 2018
Mai multe răspunsuri despre filozofie, viaţă...
Ce credeţi? Am fost creaţi de Dumnezeu sau venim din maimuţe? (6 răspunsuri)
Suntem creaţia universului. Aşa numitul Dumnezeu este o creaţie a oamenilor inculţi, cu frica de moarte, în acest sens religia fiind o mare minciună, creată de persoane care au vrut să domine, dar neavând nicio calificare au inventat aşa zisa religie, bazându-se pe incultura omenirii. Cum s-a creat în univers materia nu se va şti niciodată. [Tot textul...]
răspuns dat de Ioan Zah pe 29 august 2017
Mai multe răspunsuri despre inventică, maimuţe, religie, ştiinţe...
Cum se poate argumenta afirmaţia "Filosofia este un act de viaţă, un act de trăire"? (4 răspunsuri)
Adevărata filosofie este contemplarea universului, de la un fir de praf până la cosmos, de la o simplă vietate până la Dumnezeu.
răspuns dat de Cretu Mircea-Marius pe 30 aprilie 2017
Mai multe răspunsuri despre animale, filozofie, religie, viaţă...
Ce înseamnă situaţie geopolitică? (1 răspuns)
Geopolitica este o ştiinţă politică ce studiază impactul aşezării şi poziţionării geografice a unui stat asupra politicii sale externe şi interne, precum şi impactul factorului spaţial asupra politicii internaţionale în ansamblu. [Tot textul...]
răspuns dat de Vera Serbanoiu pe 2 februarie 2017
Mai multe răspunsuri despre geografie, istorie, politică, sociologie, ştiinţe, ţări...
Cum au apărut stelele? (2 răspunsuri)
În mod copleşitor creaţionismul este mai presus de evoluţionism. Cineva a spus: „Este nevoie de mai multă credinţă pentru a crede în evoluţionism decât pentru a crede în Dumnezeu". [Tot textul...]
răspuns dat de monica pe 9 ianuarie 2017
Mai multe răspunsuri despre chimie, creştinism, educaţie, limbi, religie, spiritualitate, ştiinţe, viaţă...
Informaţii
Cocoşul este un simbol solar. El întruchipează lumina, cu toate valenţele ei cosmice şi spirituale. Strigătul îndreptat spre cer al acestui cocoş pământean este o chemare a luminii.
informaţie furnizată de Micheleflowerbomb pe 20 septembrie 2015
Mai multe informaţii despre păsări, simbolistică...
Oceanul planetar conţine între altele şi aur, din care, dacă ar fi posibil, s-ar putea obţine lingouri în greutate totală de 8 miliarde de tone.
informaţie furnizată de Anamaria-Elena Popa pe 28 aprilie 2015
Mai multe informaţii despre afaceri, geografie...
Terra se încălzeşte treptat, din ce în ce mai evident. Datele sunt foarte clare din deceniul 8 ca şi cercetare spaţială. Clima se încălzeşte evident din deceniul 7, iar deceniul 9 deja a devenit îngrijorător ca efecte. Încălzirea nu se datorează oamenilor, decât câteva procente. Sursa e cosmică, nici măcar de la Soare. E o nebuloasă cosmică, în care s-a intrat, şi e din ce în ce mai densă. Sondele spaţiale Voyager au clarificat sursa la câţiva ani de la lansare, de prin 1980. Dar nebuloasa era vizibilă cam de prin 1962, cu tehnica de atunci.
informaţie furnizată de Nastase Mihail pe 28 iulie 2014
Important: Omnipedia oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze în scop informativ. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi, nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte. Pentru chestiuni medicale, legale, financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile, este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere, înainte de luarea unor decizii. Opiniile exprimate pe acest site aparţin celor care le-au scris.