Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Răspunsuri despre ştiinţe / pagina 8

Poţi selecta mai specific: Anatomie, Astronomie, Biologie, Chimie, Educaţie, Energetică, Fizică, Genealogie, Genetică, Geografie, Geologie, Gramatică, Istorie, Logică, Matematică, Meteorologie, Optică, Psihologie, Sociologie.

Se vorbeşte undeva în teologia creştină despre ce se întâmplă cu sufletul animalelor după moarte? (4 răspunsuri)

incorect0
corect0

Ce să se întâmple cu sufletul animalelor după moarte? NIMIC. Eşti mort. Devii asemănător cu un gunoi. Toţi oamenii care te-au iubit nu ştiu cum să scape mai repede de tine. Când mori, moare totul din tine. Şi fizicul şi sufletul. Fiind un ateu convins, afirm că după moarte nu mai rămâne decât amintirea ta în inima celor care ţi-au fost alături. La cei care nu ţi-au fost alături nici amintirea nu mai rămâne.

răspuns dat de Ioan Zah pe 19 august 2017

Mai multe răspunsuri despre anatomie, animale, ateism, creştinism, dragoste, religie...

De ce este cerul albastru? (1 răspuns)

incorect1
corect0

CERUL ESTE ALBASTRU PENTRU NOI! [Tot textul...]

răspuns dat de linaura catalina buzea zarnescu pe 7 august 2017

Mai multe răspunsuri despre dragoste, fizică, meteorologie...

Ce proverbe există despre Păcală? (1 răspuns)

incorect1
corect0

Păcală este poporul român în stare pură, este un concentrat de inteligenţă, fără e-uri, fără aditivi, bio, fără nici o altă preparaţie! Cine se dezice de Păcala, acela nu e român, ori e un fel de Păcală! Istoria poporului român e plin de faptele lui de eroism, literatura română de la Păcală se trage, Păcală însuşi de la ram se trage.

răspuns dat de mosulcumoasa pe 28 mai 2017

Mai multe răspunsuri despre istorie, literatură, România...

Cum se poate argumenta afirmaţia "Filosofia este un act de viaţă, un act de trăire"? (4 răspunsuri)

incorect0
corect1

Adevărata filosofie este contemplarea universului, de la un fir de praf până la cosmos, de la o simplă vietate până la Dumnezeu.

răspuns dat de Cretu Mircea-Marius pe 30 aprilie 2017

Mai multe răspunsuri despre animale, astronomie, filozofie, religie, viaţă...

De ce are luna februarie 28 de zile? (1 răspuns)

incorect0
corect0

Deoarece este un an bisect.

răspuns dat de Tabita pe 23 aprilie 2017

Mai multe răspunsuri despre istorie...

Ce înseamnă nth? (1 răspuns)

incorect0
corect0

Ar fi fost de ajutor contextul şi dacă te referi la limba engleză sau română. Dacă faci referire la limba engleză, "nth" este în matematică o valoare care ocupă poziţia "n" într-un şir, o valoare nespecificată dintr-un şir.

răspuns dat de Vera Serbanoiu pe 20 aprilie 2017

Mai multe răspunsuri despre engleză, matematică, România...

De ce la început omenirea credea în aşa zişii ZEI şi ce i-a făcut să considere că zeii nu există, dar există o creatură pe care au numit-o dumnezeu şi căreia i-au atribuit puteri supranaturale? (2 răspunsuri)

incorect0
corect0

Capacitatea craniană a lui Homo neanderthalensis varia între 1300 – 1750 cm, fiind în medie 1500 centimetri cubi, în timp ce la omul modern, la bărbaţi, este în medie 1400 centimeri cubi. Genomul omului de Neanderthal a fost decodat, s-a dovedit că nu era uman, era un hominid care nu se trăgea din om, nu era nici evoluat din om. Dacă interpretăm Geneza 1, în mod literal apare întrebarea a creat Dumnezeu doi Adami? Din două specii diferite: Homo sapiens şi Homo neanderthalensis? Deci Dumnezeu l-a creat pe om prin evoluţie. Geneza 1 nu descrie creerea lumii ci este ca un antimit, încearcă să întoarcă gândirea oamenilor de la zeii care în miturile celelalte au creeat omul la un singur Dumnezeu.

răspuns dat de Radu pe 17 aprilie 2017

Mai multe răspunsuri despre genetică, religie...

Cât câştigă un psiholog? (1 răspuns)

incorect0
corect0

Depinde de cât de priceput este, dar şi de sumele pe care le cere şi îi sunt acceptate.

răspuns dat de Ioan Zah pe 16 aprilie 2017

Mai multe răspunsuri despre meserii, psihologie...

Care este cheia fericirii? (2 răspunsuri)

incorect0
corect0

Fericirea absolută este Dumnezeu. Învăţătura creştină ne îndeamnă ca în viaţă să nu fim depedenţi prea mult de cele pământeşti şi să nu ne facem griji pământeşti, ci să lăsăm grijile în mâna Domnului şi să mulţumim Domnului atât pentru cele bune, cât şi pentru cele rele, venite peste noi, aşa cum a făcut personajul biblic Iov, căci nimic nu se face fără Dumnezeu. Cel care mulţumeşte pentru necazurile venite peste el, - de exemplu pentru că a fost nedreptăţit, ponegrit etc. - i se curăţă păcatele, spune Sfântul Ioan Gură Aur. Vă daţi seama că un om care gândeşte şi trăieşte astfel este mai fericit. [Tot textul...]

răspuns dat de Cristian pe 12 aprilie 2017

Mai multe răspunsuri despre anatomie, creştinism, curăţenie, dragoste, legislaţie, religie, sănătate, spiritualitate, viaţă...

În ce măsură oamenii sunt afectaţi de depresie şi care sunt metodele necesare pentru a o ameliora sau trata? (4 răspunsuri)

incorect0
corect2

De fapt, sunt psihologi care spun că persoana deprimată trebuie ajutată de apropiaţi, doar să ştie cum s-o facă corect. Iată ce spune următorul articol: [Tot textul...]

răspuns dat de Cristian pe 10 aprilie 2017

Mai multe răspunsuri despre dragoste, educaţie, limbi, psihologie, sănătate, viaţă...

<< < Pagina 8 >


Important: Omnipedia oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze în scop informativ. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi, nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte. Pentru chestiuni medicale, legale, financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile, este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere, înainte de luarea unor decizii. Opiniile exprimate pe acest site aparţin celor care le-au scris.