Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii
Informaţii despre gastronomie / pagina 4
Poţi selecta mai specific: Brânzeturi, Cepe, Ciocolată, Dulciuri, Miere, Orez, Oţet, Panificaţie, Pizza, Usturoi, Zahăr.
Zahărul nu este un mediu favorabil bacteriilor, deci nu se poate strica. Se păstrează într-un loc răcoros şi uscat, într-un recipient închis etanş.
informaţie furnizată de Micheleflowerbomb pe 27 noiembrie 2014
Mai multe informaţii despre zahăr...
Păstrat în condiţii optime, ferit de insecte sau alţi dăunători, orezul conţine o cantitată infimă de apă şi nu se strică, nu putrezeşte. Se păstrează într-un loc răcoros şi uscat, de preferinţă într-un recipient închis.
informaţie furnizată de Micheleflowerbomb pe 27 noiembrie 2014
Mai multe informaţii despre orez...
Sarea - de la cea mai banală sare de masă, la cea mai scumpă, de toate culorile şi de orice provenienţă -, sarea nu se va strica niciodată. Se păstrează într-un loc uscat şi răcoros.
informaţie furnizată de Micheleflowerbomb pe 27 noiembrie 2014
Pentru persoanele născute într-o zi de post, cele mai bune produse cosmetice sunt cele pe bază de ulei de măsline sau alte ingrediente vegetale, iar pentru persoanele născute într-o zi de dulce, cele mai bune crème sunt pe bază de lanolină. Practica unor cosmeticiene cu experienţă atestă veridicitatea acestui fapt.
informaţie furnizată de Daniela Zaharia pe 8 noiembrie 2014
Mai multe informaţii despre cosmetică...
S-a descoperit recent că mierea îngraşă. (Are în componenţă fructoză.) Ea poate creşte glicemia! Aportul de vitamine şi minerale este relativ scăzut chiar şi la cea nepasteurizată. Noile cercetări atacă acest mit.
informaţie furnizată de Daniela Zaharia pe 8 noiembrie 2014
Mai multe informaţii despre miere, sănătate...
Într-un an, o familie de albine consumă pentru existenţa proprie şi perpetuare circa 100 kg de miere, 50 kg de polen şi 50 litri de apă.
informaţie furnizată de Micheleflowerbomb pe 30 octombrie 2014
Mai multe informaţii despre albine, miere...
În Egiptul antic se folosea foarte mult mierea în şcoli. Elevii care consumau miere, erau mai dezvoltaţi fizic şi intelectual.
informaţie furnizată de Micheleflowerbomb pe 30 octombrie 2014
Mai multe informaţii despre educaţie, Egipt, miere...
Pentru a produce un kg de miere, albinele aduc în stup 3-4 kg de nectar.
informaţie furnizată de Micheleflowerbomb pe 30 octombrie 2014
Mai multe informaţii despre albine, miere...
Mierea este consumată constant de către cântăreţi, deoarece conferă vocii limpezime şi acurateţe.
informaţie furnizată de Micheleflowerbomb pe 30 octombrie 2014
Mai multe informaţii despre miere, muzică...
Mierea are însuşiri conservante. Ouăle conservate în miere timp de 4 ani şi-au păstrat prospeţimea intactă.
informaţie furnizată de Micheleflowerbomb pe 30 octombrie 2014
Mai multe informaţii despre miere...
Important: Omnipedia oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze în scop informativ. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi, nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte. Pentru chestiuni medicale, legale, financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile, este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere, înainte de luarea unor decizii. Opiniile exprimate pe acest site aparţin celor care le-au scris.