Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii
Informaţii despre zahăr
Primele chibrituri au apărut în 1809 sub formă de beţişoare cu o gămălie dintr-un amestec de clorat de potasiu, pucioasă, licopadium, zahăr şi apă.
informaţie furnizată de Anamaria-Elena Popa pe 23 aprilie 2015
Mai multe informaţii despre inventică...
Zaharina în soluţie apoasă este de 500 de ori mai dulce decât zahărul la aceeaşi concentraţie.
informaţie furnizată de Anamaria-Elena Popa pe 22 aprilie 2015
Zahărul nu este un mediu favorabil bacteriilor, deci nu se poate strica. Se păstrează într-un loc răcoros şi uscat, într-un recipient închis etanş.
informaţie furnizată de Micheleflowerbomb pe 27 noiembrie 2014
Cel mai adesea smochinele se usucă în vederea vânzării ulterioare şi, datorită conţinutului ridicat de zahăr, pot fi păstrate multă vreme fără a se apela la conservanţi chimici.
informaţie furnizată de Micheleflowerbomb pe 8 octombrie 2014
Mai multe informaţii despre chimie, cumpărături, smochine...
Important: Omnipedia oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze în scop informativ. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi, nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte. Pentru chestiuni medicale, legale, financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile, este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere, înainte de luarea unor decizii. Opiniile exprimate pe acest site aparţin celor care le-au scris.