Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Răspunsuri despre fructe / pagina 3

Poţi selecta mai specific: Mere, Portocale, Smochine.

Ce mâncăruri sunt tradiţionale în Spania? (2 răspunsuri)

incorect0
corect2

Mâncăruri tradiţionale spaniole: sepie cu sos verde, tortilla spaniolă, paella cu fructe, gazpacho, tocino de cielo, plăcintă cu ton etc. etc.

răspuns dat de monica pe 7 iulie 2015

Mai multe răspunsuri despre gastronomie, Spania...

Care este cel mai sănătos mod de a îndulci cafeaua, astfel încât să aibă şi gust plăcut? (5 răspunsuri)

incorect1
corect1

Eu folosesc zahăr cu unt, smântâna şi lămâie. Dar lactatele cu cafea nu sunt aşa de bune împreună pentru ficat. Evitaţi-le. [Tot textul...]

răspuns dat de Nastase Mihail pe 4 iunie 2015

Mai multe răspunsuri despre cafea, mere, sănătate, zahăr...

Există sucuri din comerţ într-adevăr sănătoase? (5 răspunsuri)

incorect0
corect2

Sucurile sănătoase sunt, fără niciun fel de discuţie, sucurile preparate în casă şi consumate rapid. Altfel, acestea oxidează imediat, îşi schimbă culoarea şi se acresc. Pentru a păstra un suc mai mult timp, presupunând că ar fi natural, adică obţinut 100% din fructe şi diluat cu apă - căci nutriţioniştii recomandă să bem o proporţie de suc şi una de apă -, trebuie să-i adăugăm conservanţi. Şi astfel nu mai putem vorbi de suc natural, respectiv sănătos. În plus, zaharurile din fructe şi din sucuri se absorb imediat în sânge, de aceea nu se recomandă a se consuma decât 200-250 ml de suc pe zi, în prima parte a zilei, nicidecum seara. Aşadar, nu avem nevoie decât de o portocală, ori un grepfruit, stors, pentru a obţine zilnic această cantitate de suc NATURAL.

răspuns dat de Vera Serbanoiu pe 17 aprilie 2015

Mai multe răspunsuri despre cumpărături, portocale, sănătate...

Ce alternativă mai sănătoasă există pentru mezeluri? (2 răspunsuri)

incorect0
corect0

Legume şi fructe.

răspuns dat de Eu pe 2 aprilie 2015

Mai multe răspunsuri despre gastronomie, sănătate...

Ce fructe nu sunt bune atunci când ai gastrită? (2 răspunsuri)

incorect0
corect0

Nu sunt recomandate fructele şi legumele care fermentează, ori se digeră greu, cum ar fi: ceapa crudă, varza, broccoli, fructe necoapte, nuci, citrice, afine, roşii.

răspuns dat de Vera Serbanoiu pe 27 martie 2015

Mai multe răspunsuri despre cepe, gastroenterologie...

Ce alternativă sănătoasă există pentru chipsuri? (1 răspuns)

incorect0
corect2

Seminţele şi sâmburii de toate felurile - migdale, caju, arahide, floarea soarelui, dovleac, etc. - consumate în cantităţi moderate şi echilibrând proporţiile, căci şi ele conţin uleiuri sănătoase, dar consistente. Să nu uităm fructele şi legumele care au o consistenţă tare şi pot fi ronţăite.

răspuns dat de Vera Serbanoiu pe 27 martie 2015

Mai multe răspunsuri despre flori, gastronomie, sănătate...

Ce fructe nu sunt bune atunci când ai gastrită? (2 răspunsuri)

incorect0
corect0

Cele acre.

răspuns dat de Nastase Mihail pe 25 martie 2015

Mai multe răspunsuri despre gastroenterologie...

Care este cantitatea optimă de miere de albine ce trebuie consumată zilnic şi la ce ajută? (1 răspuns)

incorect0
corect1

Dacă vorbim despre un consum zilnic, mierea crudă (adică nefiartă şi care se obţine direct de la producător) este un bun îndulcitor şi ajută la menţinerea glicemiei în limite normale. Părerile specialiştilor sunt totuşi împărţite. Unii susţin că acest efect este un mit şi susţin că mierea îngraşă. Totuşi, pentru că este un aliment neprocesat industrial, nu se compară cu zahărul. Deşi are mai multe calorii, totuşi eliberarea în sănge se face treptat (nu este rapidă ca la zahăr), ceea ce ajută la păstrarea glicemiei în limitele normale. [Tot textul...]

răspuns dat de Daniela Zaharia pe 25 martie 2015

Mai multe răspunsuri despre albine, gastronomie, mere, miere, oţet, zahăr...

Care sunt fructele care fiind consumate periodic pot avea efecte benefice majore asupra sănătăţii? (1 răspuns)

incorect0
corect1

Aproape orice fruct. Dar din ce am citit şi constatat, fructele ce încă sunt nemodificate genetic au o cantitate mult mai mare de elemente vii. Biocatalizatori. Un fruct luat din pom poate produce un fel de călduri date de aceste elemente. Un fruct apos modificat, nu. [Tot textul...]

răspuns dat de Nastase Mihail pe 20 martie 2015

Mai multe răspunsuri despre gastronomie, genetică, mere, plante, sănătate...

Există o alternativă mai sănătoasă (care să nu afecteze stomacul) pentru cafea? (1 răspuns)

incorect0
corect0

Rădăcina coaptă de păpădie – cercetările arată că rădăcina de păpădie conţine vitamina C, vitamina D şi betacaroten, dar are şi proprietăţi anti-cancerigene. [Tot textul...]

răspuns dat de Vera Serbanoiu pe 18 martie 2015

Mai multe răspunsuri despre cafea, ceai, sănătate...

<< < Pagina 3 >


Important: Omnipedia oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze în scop informativ. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi, nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte. Pentru chestiuni medicale, legale, financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile, este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere, înainte de luarea unor decizii. Opiniile exprimate pe acest site aparţin celor care le-au scris.