Ce alternativă mai sănătoasă există pentru mezeluri?
întrebare pusă de Anamaria-Elena Popa pe 2 aprilie 2015


Carnea macră şi proaspătă.
Chiar şi carnea păstrată prin sărare e mai bună, fiindcă sarea nu face rău. Se spală sarea şi carnea e destul de bună.
Să nu uităm totuşi că bacteriile cele mai agresive atacă orice indiferent de păstrare. Chiar şi la cele congelate, atacă. De aceea carnea e cea mai bună proaspătă, cât mai proaspătă.
răspuns dat de Nastase Mihail pe 2 aprilie 2015
Adaug comentariu despre răspuns |
Întrebări similare
Ce alternativă sănătoasă există pentru chipsuri? (1 răspuns)
întrebare pusă de Anamaria Popa pe 27 martie 2015
Mai multe întrebări despre gastronomie, sănătate...
Există o alternativă mai sănătoasă (care să nu afecteze stomacul) pentru cafea? (1 răspuns)
întrebare pusă de Anamaria Popa pe 18 martie 2015
Mai multe întrebări despre cafea, sănătate...
Care este cea mai bună alternativă pentru a face maioneză fără ulei de floarea soarelui? (1 răspuns)
întrebare pusă de Lucian Velea pe 23 noiembrie 2014, dar alţi utilizatori sunt interesaţi de răspuns, cel mai recent Lucian Velea pe 23 noiembrie 2014
Mai multe întrebări despre flori, gastronomie...