Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Răspunsuri despre educaţie / pagina 5

Care este cea mai grea meserie care pare uşoară? (3 răspunsuri)

incorect0
corect1

De fapt, ABSOLUT ORICE MESERIE PARE UŞOARĂ, CHIAR UN JOC, dacă este făcută conform TALENTULUI PROPRIU şi pregătirii (educaţiei în toate sensurile)!!!

răspuns dat de Scurtu Sorin Izvoras pe 29 septembrie 2015

Mai multe răspunsuri despre jocuri, meserii...

Se poate spune că unele lucruri din religia noastră sunt învechite şi nu se mai pot aplica în ziua de azi? (2 răspunsuri)

incorect0
corect1

Trebuie facută distincţie între Lege (scrisă în Biblie, si care reprezintă Cuvântul lui Dumnezeu) şi tradiţie (scrisă de oameni). [Tot textul...]

răspuns dat de monica pe 3 septembrie 2015

Mai multe răspunsuri despre creştinism, legislaţie, limbi, religie...

De ce se confunda spirirualitatea cu religia, religiile? (2 răspunsuri)

incorect0
corect1

Orice om care a ajuns la treapta "om religios", intră în etapa următoare: "om spiritual". Orice religie a iubirii şi iertării, reface legătura cu spiritul, care, prin corecta educaţie religioasă, este partea nevăzută din om şi care aparţine Celui Ce Este. Spiritualitatea îmi sună ca o falsă cunoaştere de sine... doar un concept care sună înălţător... ca de altfel şi religia prost înţeleasă şi prost aplicată. Se confundă multe cu multe... întrebarea este: ca om religios sau spiritual, cum te consideri, eşti fericit?, eşti împăcat cu tine, cu dumnezeul tău şi cu tot ce te înconjoară? Dacă răspunsul este NU la doar una dintre întrebări, atunci nu mai contează cum te vezi, religios sau spiritual... eşti în confuzie faţă de tine însuţi/însăţi.

răspuns dat de ralu pe 4 iunie 2015

Mai multe răspunsuri despre dragoste, religie, spiritualitate...

Ce notă o să iau la teza de la matematică? (1 răspuns)

incorect0
corect1

Îţi recomand să faci o medie a tuturor notelor tale la matematică pe ultimii doi ani şcolari. Apoi să faci un grafic cu notele respective să vezi nota maximă şi nota minimă. Altă medie. Compară-le. Priveşte notele. Ai muncit în salturi, adică sunt diferenţe mari, ai tot felul de note şi mai mici şi mai mari? Sau eşti la un anumit nivel şi gata?! Dacă munceşti în salturi, acum în care fază eşti? În faza de minim, de maxim sau între? Aşa vei şti!

răspuns dat de Daniela Zaharia pe 26 mai 2015

Mai multe răspunsuri despre matematică...

Care sunt avantajele şi dezavantajele urmării un liceu cu profil real? (1 răspuns)

incorect0
corect1

Avantaj: După absolvire, ai fi cu picioarele pe pământ, metaforic vorbind. [Tot textul...]

răspuns dat de Costel Zăgan pe 30 aprilie 2015

Sunt binele şi răul noţiuni absolute, concret definite, sau subiective, răul cuiva putând fi binele altcuiva? (2 răspunsuri)

incorect0
corect2

Ce este bine şi ce este rău - iată un paradox cu care s-a confruntat omenirea de-a lungul existenţei sale. [Tot textul...]

răspuns dat de monica pe 23 aprilie 2015

Mai multe răspunsuri despre animale, etică, filozofie, logică, religie, şerpi, viaţă...

Care este numele profesoarei de tehnologie de la Şcoala nr. 19 din Galaţi? (1 răspuns)

incorect0
corect0

Gabriela Vieru

răspuns dat de Madina pe 21 aprilie 2015

Mai multe răspunsuri despre tehnologie...

Ce greşeli fac cel mai frecvent părinţii în educaţia copiilor? (1 răspuns)

incorect0
corect1

Cred că corect este să se pună problema pe seama educării în timp, plecând de la bună educare şi creştere a bunicilor, apoi a părinţilor, iar împreună pot educa corect un copil. [Tot textul...]

răspuns dat de Nicusor Lupu pe 20 aprilie 2015

Mai multe răspunsuri despre copilărie...

Ce greşeli fac cel mai frecvent profesorii în educaţia elevilor? (2 răspunsuri)

incorect0
corect1

Greşeli făcute de profesori? Nu prea cred că ei sunt puşi pe greşeli. Datorită SISTEMULUI DE ÎNVĂŢĂMÂNT, a ORGANIZĂRII PROGRAMEI ŞCOLARE, şi NUMĂRUL MARE DE ORE, profesorii sunt obligaţi a face EDUCARE cu salarii mici, muncă multă şi responsabilităţi mari.

răspuns dat de Nicusor Lupu pe 20 aprilie 2015

Ce greşeli fac cel mai frecvent profesorii în educaţia elevilor? (2 răspunsuri)

incorect0
corect1

Una dintre cele mai frecvente greşeli este faptul că toţi elevii sunt apreciaţi la un anume standard, uitând ca ei sunt diferiţi, cu capacităţi intelectuale diferite.

răspuns dat de MONICA pe 20 aprilie 2015

<< < Pagina 5 >


Important: Omnipedia oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze în scop informativ. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi, nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte. Pentru chestiuni medicale, legale, financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile, este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere, înainte de luarea unor decizii. Opiniile exprimate pe acest site aparţin celor care le-au scris.