Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii
Universul de azi este paradoxal. Cu cât afli mai multe despre el şi elaborezi noi teorii existenţiale, cu atât zona de cunoaştere se diminuează în timp ce necunoscutul se tot extinde. Într-un asemenea context totul este într-o continuă schimbare pentru că îmbracă forme noi, ieri neînţelese...! Ce nu se schimbă niciodată în univers?
întrebare pusă de Avramescu Norvegia Elena pe 18 august 2014
Ce nu se schimbă niciodată în univers este însăşi schimbarea, planete vor muri, alte planete se vor naşte, rasa noastră umană îşi va întâlni sfârşitul, altă rasă va evolua şi va domina Pământul şi poate universul, fiecare noţiune, fiecare idee este infinită tocmai datorită acestui fenomen al schimbării, noţiuni noi se nasc odată cu evoluţia vieţii omului, noţiuni vechi strălucesc şi îşi dovedesc importanţa în fiecare aspect, ce poate nu se schimbă niciodată este foamea omului pentru cunoştiinţe şi deci paradoxuri, dar şi omul se va schimba!
răspuns dat de Mihai Pungan pe 5 decembrie 2014
Adaug comentariu despre răspuns |
Universul este infinit, fără margini, iar acest lucru nu se va schimba niciodată!
răspuns dat de Keisha pe 20 august 2014
Comentarii personale despre răspuns | |
---|---|
Lucian Velea a spus pe 21 august 2014 | Afirmaţia că "Universul este infinit, fără margini" este discutabilă. Desigur, putem discuta doar teoretic în acest moment, însă oamenii de ştiinţă nu au ajuns la o concluzie clară. De exemplu, este foarte posibil ca Universul să fie finit şi în expansiune. Asta nu înseamnă că am putea ajunge la marginea Universului, deoarece s-ar putea ca legile fizicii să fie diferite pe acolo faţă de ce cunoaştem. |
Adaug comentariu despre răspuns |
Întrebări similare
întrebare pusă de Andrei pe 1 decembrie 2018
Mai multe întrebări despre sănătate...
Cât timp înseamnă "niciodată"? (1 răspuns)
întrebare pusă de Avramescu Norvegia Elena pe 1 decembrie 2014
Mai multe întrebări despre filozofie...
întrebare pusă de Zah Ioan pe 28 iulie 2018
Mai multe întrebări despre ştiinţe...