Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii
Informaţii despre oţet
Acizii din oţetul de mere sunt cei responsabili pentru efectul de eliminare a toxinelor din intestine.
informaţie furnizată de Micheleflowerbomb pe 1 decembrie 2016
Mai multe informaţii despre mere...
Oţetul se păstrează oricât, atâta vreme cât sticla nu este deschisă. Nici atunci nu se va strica, ci doar se va evapora.
informaţie furnizată de Micheleflowerbomb pe 27 noiembrie 2014
Perlele naturale se topesc în oţet (deoarece sunt făcute din carbonat de calciu).
informaţie furnizată de Lucian Velea pe 16 august 2014
Mai multe informaţii despre chimie...
Important: Omnipedia oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze în scop informativ. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi, nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte. Pentru chestiuni medicale, legale, financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile, este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere, înainte de luarea unor decizii. Opiniile exprimate pe acest site aparţin celor care le-au scris.