Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii
Există sucuri din comerţ într-adevăr sănătoase?
întrebare pusă de Anamaria-Elena Popa pe 17 aprilie 2015
Sucurile din comerţ au o serie de chimicale, mai ales pentru conservare un timp mai lung.
Au avantajul că sunt bine făcute pentru o digestie optimă. Mai puţin chimicalele necesare.
Sucurile naturale preparate pe loc, se şi consumă pe loc. Fiindcă în câteva ore începe fermentaţia, chiar şi în frigider. Au o cantitate de biocatalizatori şi fructoză ce le fac aproape perfecte pentru orice efort.
Un dezavantaj major, duc la o uşoară deshidratare, constatată chiar de mine. Din cauza excesului de potasiu, şi lipsa sării geme, ce ar reţine mai bine apa în ţesuturi.
Deci pentru o hidratare bună, ar trebui completate ori cu apă, dacă nu fermentează sucul, ori cu alimente cu aport de sare.
răspuns dat de Nastase Mihail pe 28 aprilie 2015