Acest site foloseşte cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Detalii
Răspunsuri despre sănătate / pagina 12
Poţi selecta mai specific: Gastroenterologie, Imunologie, Masaj, Oftalmologie, Stomatologie.
Care fel de zahăr este cel mai sănătos? (4 răspunsuri)


Eritritolul este un poliol (alcool din zahăr), pe care organismul nu îl metabolizează. Nutriţioniştii îl recomandă ca fiind un îndulcitor cu indice glicemic practic zero. Eu îl folosesc de câtva timp şi mă declar mulţumită. Nu simt nicio diferenţă de gust, iar dacă scap o linguriţă în plus, nu mă afectează, deşi ţin cont că are efect laxativ consumat în cantităţi mai mari. Dozajul şi-l poate face fiecare, după obiceiurile sale alimentare.
răspuns dat de Silvia Velea pe 15 septembrie 2015
Mai multe răspunsuri despre zahăr...
Cât timp trebuie alăptat copilul? (2 răspunsuri)


Cât are nevoie. Eu aş recomanda 3 ani. Eu încă alăptez şi are trei ani. Îi oferă imunitate şi se îmbolnăveşte mult mai greu.
răspuns dat de Ilie Ionela pe 26 august 2015
Mai multe răspunsuri despre copilărie, imunologie...
În ce situaţii masajul poate face mai mult rău decât bine? (2 răspunsuri)


Masajul are contraindicaţii în fracturi, cancer, diabet, boli de inimă şi atunci când tensiunea este peste 17. [Tot textul...]
răspuns dat de Ilie Ionela pe 26 august 2015
Mai multe răspunsuri despre anatomie, masaj...
Chiar se poate muri dacă se bea apă rece când organismul e înfierbântat? (1 răspuns)


E posibil, dar pentru termoreglare apa trebuie întotdeauna să fie mai călduţă. Dar se poate mesteca încet şi apoi se poate înghiţi fără nici o problemă chiar şi cea rece.
răspuns dat de Ilie Ionela pe 26 august 2015
Dacă pâinea îngraşă, cu ce poate fi înlocuită? (1 răspuns)


Orice cereală este greu digerabilă. Eu nu mănânc nici un fel şi nu am nimic. Da, trebuie evitate, se poate trăi fără ele.
răspuns dat de Ilie Ionela pe 26 august 2015
Mai multe răspunsuri despre gastronomie, panificaţie, viaţă...
Care fel de zahăr este cel mai sănătos? (4 răspunsuri)


E puţin mai bun cel brun, dar recomand în cantităţi foarte mici, doar miere. Zahărul se poate înlocui cu stafide sau curmale foarte bine.
răspuns dat de Ilie Ionela pe 26 august 2015
Mai multe răspunsuri despre miere, zahăr...
De ce multe ştiinţe, cum ar fi medicina, filosofia şi altele îşi au originile în Grecia antică? (2 răspunsuri)


Iudeii, într-adevăr, cer minuni, şi grecii caută înţelepciune. (1 Corinteni 1:22) Da, într-adevăr de-a lungul timpului poporul grec a fost un căutător al înţelepciunii. Dar nu numai ei. Se spune că Matematica ca şi ştiinţă stă la baza tuturor ştiinţelor, sau aproape a tuturor ştiinţelor. Iar mulţi astronomi şi matematicieni au fost evrei. Mă rog, înţelepciunea tuturor lucrurilor vine de la cel care este ÎNŢELEPCIUNEA YAHUWAH.
răspuns dat de Ilie Ionela pe 22 august 2015
Mai multe răspunsuri despre filozofie, matematică, ştiinţe...
Ce trebuie să fac ca florile să aibă frunze verzi? (1 răspuns)


Înainte de a cumpăra o plantă trebuie să te gândeşti la poziţia pe care o va avea aceasta în apartamentul tău şi dacă locaţia îi va asigura destulă lumină şi spaţiu pentru a creşte. [Tot textul...]
răspuns dat de Elena pe 29 iulie 2015
Mai multe răspunsuri despre cumpărături, flori, plante...
În tratarea căror boli se folosesc citostaticele? (1 răspuns)


Bolile oncologice! Dar se pare că nu aceasta este calea de urmat... Dacă nu se înţelege cauza generatoare, toate tratamentele sunt relative, rar potrivindu-se cu realitatea cauză-efect! Observaţiile de-a-lungul timpului au făcut ca mulţi ne-specialişti să înţeleagă cauzele generatoare..... radiaţiile, Ph-ul acid, lipsa de Oxigen, otrăvurile (inclusiv pesticidele etc)
răspuns dat de Scurtu Sorin Izvoraș pe 21 iulie 2015
Ce remedii există împotriva colicilor la bebeluşi? (2 răspunsuri)


Cel mai important remediu se numeşte PREVENIRE, toate celelalte sunt paleative, atâta timp cât greşelile în alimentaţie nu sunt înlăturate!!! Asta este valabil şi pentru adulţi, mai ales că, în fine, unii oameni de ştiinţă au ajuns la concluzia că aşa zisele boli ereditare se datorează obiceiurilor alimentare greşite, perpetuate din generaţie în generaţie!!!
răspuns dat de Scurtu Sorin Izvoraș pe 21 iulie 2015
Mai multe răspunsuri despre copilărie, gastronomie, ştiinţe...
Important: Omnipedia oferă posibilitatea utilizatorilor să colaboreze în scop informativ. Chiar dacă uneori sunt scrise de oameni competenţi, nu există nicio garanţie că răspunsurile şi comentariile găsite pe acest site sunt corecte. Pentru chestiuni medicale, legale, financiare şi altele care pot avea consecinţe nefavorabile, este necesar să consultaţi specialişti în care aveţi încredere, înainte de luarea unor decizii. Opiniile exprimate pe acest site aparţin celor care le-au scris.